Nieuws

FIT2030 Confettimoment bij Zeelandia

Hoera! Onlangs ging de FIT2030 confetti de lucht in bij Zeelandia in Zierikzee, leverancier van bakkerijgrondstoffen. Met dit feestelijke moment vieren we hun deelname aan ons programma Food in Transitie 2030.

Zeelandia gaat aan de slag met een combinatie van de FIT2030-thema’s. Dit doet de organisatie middels verschillende activiteiten, zoals het organiseren van diverse workshops om leidinggevenden en medewerkers beter in hun kracht te zetten. De trainingen worden verzorgd door Nonons Opleidingen. Ook worden er nieuwe maatwerkprogramma’s ontwikkeld en ingevoerd bij Zeelandia, gericht op leren en ontwikkelen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van Werkplek Opleidingen voor portiers en medewerkers van de marsepeinlijn, maar ook de realisatie van het programma ‘Specialist Procestechnoloog’. Deze programma’s worden ontwikkeld onder begeleiding van Paulusse Bedrijfsopleidingen.

Zeelandia streeft naar excellent werkgeverschap en investeert daarom in HR-programma’s als vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, (persoonlijke) leiderschapsontwikkeling en opleiden en ontwikkelen. Met deze thema’s wil de organisatie zich verzekeren van een vitale, vaardige en wendbare organisatie die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Naast SOL-collega’s Johan Plomp en Lizze Boomsluiter, waren Jantine Stins (HR Business Partner) en Debora Koelma (Director HR) van Zeelandia aanwezig bij het confettimoment. Zij zijn enthousiast over Zeelandia’s deelname aan Food in Transitie 2030, vertelt Stins: “Voor de levensmiddelenindustrie is het fantastisch dat de SOL de samenwerking mogelijk maakt tussen bedrijven, overheid en onderwijs en hiermee organisaties toekomstbestendig maakt.”

Bij het confettimoment waren Jantine Stins (HR Business Partner) en Debora Koelma (Director HR) van Zeelandia, samen met SOL collega’s Johan Plomp en Lizze  Boomsluiter aanwezig.

Op de foto (van links naar rechts): Lizze Boomsluiter (SOL), Jantine Stins (Zeelandia), Debora Koelma (Zeelandia) en Johan Plomp (SOL). 

*Het programma FIT2030 en alle onderliggende activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer nieuws

Over FIT2030