Ons team

Maak kennis

Maak kennis

Met onze mensen

Grote transities, vragen om een grote beweging. Samen met een groot team van uiteenlopende specialisten houden we dagelijks die beweging in gang. Want alleen samen kunnen we dat mogelijk te maken. Hieronder vind je iedereen die het verschil maakt bij Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en impact maakt met de beweging die zij maken.

Directeur

Arry Verhage

Directeur

Expertise: Onderwijs & samenwerkingsverbanden
Waarde: Toegewijd

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds minder dan dat je altijd kreeg.” Vernieuwing en innovatie zijn nodig om als organisatie te overleven. In de huidige maatschappij en arbeidsmarkt geldt dit zeker ook voor de wijze waarop HR wordt ingevuld. Ik ben toegewijd om samen met bedrijven, opleiders en overheden deze nieuwe manieren te ontwikkelen en concreet te vertalen naar de werkvloer.

Planning en compliance

Laurens van Piggelen

Project Manager Food in Transitie 2030

Expertise: Projectmanagement en Strategisch Advies
Waarde: Ondernemend en daadkrachtig

”Projectmanagement is de schakel tussen strategie en uitvoer. Het gaat om het in beweging brengen van mensen, door te luisteren, vertalen en verbinden. Zo maak je die stip op de horizon tastbaar en werk je samen naar resultaat. In een snel veranderende omgeving betekent dat inzetten op het (vergroten van het) aanpassingsvermogen van mens en organisatie: kansen zien, flexibel zijn en resultaten boeken. Dat proces van strategieontwikkeling naar praktische uitvoer is waar ik energie van krijg.”

Patricia Smits

Consultant Risk & Compliance

Expertise: Projectmanagement
Waarde: Gestructureerd

“Als risk & compliance consultant focus ik me op het inrichten van de administratieve organisatie en het opzetten van een gestructureerde projectadministratie met daarbij in acht genomen dat deze voldoet aan de wet- en regelgeving. Ik zorg ervoor dat door samen in te zetten op goed eindresultaat, er met een tevreden gevoel teruggekeken kan worden op het project.”

Anna Walas

Consultant Risk & Compliance

Expertise: Riskmanagement en Compliance
Waarde: Pragmatisch, Gestructureerd en Oplossingsgericht
“Als risk & compliance consultant help ik bedrijven bij het inrichten van de projectadministratie zodat deze voldoet aan de subsidievereisten. Ik herken de mogelijke risico’s binnen de subsidieprojecten en kijk graag samen naar de mogelijkheden van een project binnen de wettelijke kaders.”

Anneloes Baan

Assistent Project Manager

Expertise: Projectmanagement Waarde: Pragmatisch, Assertief en Proactief

“Je kan nog zoveel willen, maar als je de mensen niet meekrijgt kom je nergens. Dit is belangrijk voor organisaties die in een transitie zitten, maar ook voor het FIT2030-project(team) zelf. Mensen hebben informatie en duidelijkheid nodig om te weten waar ze aan werken en wat er van hen verwacht wordt. Die duidelijkheid en structuur breng ik binnen projecten door van grote of abstracte projectonderdelen, concrete en realistische taken en processen te maken.”

Regio Noordoost

Sandra Berenpas

Regiomanager

Expertise: Regio/Projectmanagement & organisatieadvies
Waarde: Authentiek, Verbindend & mensgericht

“Ik geloof in de kracht van landelijke en regionale samenwerking. In mijn rol als Regiomanager zorg ik voor de verbinding tussen het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Ik krijg veel energie van het stimuleren van samenwerken op alle mogelijke niveaus. Gezamenlijk resultaten bereiken en echt waarde kunnen toevoegen aan mens en organisatie in de levensmiddelenindustrie.”

Boy van Zalinge

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Expertise: Organisatieadvies
Waarde: Enthousiast en Sociaal

“Vanuit mijn rol als adviseur ga ik met organisaties het gesprek aan om te kijken waar voor hen nog winst te behalen is. Wij kijken samen naar het management, leidinggevenden en de medewerkers. Kortom: Naar de mens. Sociale innovatie is erg belangrijk en om dit centraal te stellen helpen wij organisaties hierbij stil te staan en in te investeren. Door te verbinden, samen te werken en een visie te hebben kan elke organisatie, klein of groot, zich ontwikkelen tot organisatie van de toekomst.”

Elmer Schra

Strategisch adviseur

Expertise: Projectmanagement & Strategisch Advies
Waarde: Creativiteit en sociaal

“De toekomst zit vol met kansen en uitdagingen. Het is de kunst om je als organisatie aan te passen aan de relevante trends en ontwikkelingen en die aanpassing gezamenlijk met collega’s te realiseren. Vol passie vertel ik je meer over hoe dat werkt en hoe je toekomstbestendig kunt worden en blijven. Ik ben een optimist en denk graag met je mee in kansen en oplossingen.”

Vivienne van de Warenburg

Marketing & Communicatie

Expertise: Projectmanagement & Communicatie
Waarde: Creatief & Flexibel

“Voor de regio Noordoost Nederland richt ik mij op de marketing en communicatie van onze partners. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen bij communicatieplannen, het beheren van sociale media en websites en het werken aan visuele ondersteuningen.”

Regio Midden

Gert-Jan Koetsier

Regiomanager Midden

Expertise: Regionale samenwerkingen in de Triple Helix & Business Development
Waarde: Ontwikkelen, bouwen, versterken en verbinden

“Graag sta ik in verbinding met mens en organisatie. Ik geloof erin dat het menselijk kapitaal de waarde van je organisatie bepaalt. In relaties ben ik open, eerlijk en durf te confronteren. In mijn rol als (regionaal) projectmanager verbind ik bedrijfsleven en onderwijs. Vanuit mijn ervaring heb ik ervaring met de hands on mentaliteit van het MKB maar ben ik ook gewend om te denken vanuit de corporate gedachte.”

Marianka Vlam

Consultant Duurzame Inzetbaarheid

Expertise: Strategisch HR
Waarde: Toegewijd

“Als adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid ligt mijn passie op het vinden van de verbinding tussen werkvloer en directie. Mijn doel is om het medewerkers te laten floreren en met plezier te werken, en daardoor bij te dragen aan de doelstellingen en vitaliteit van de organisatie.”

Patrick Liefting

Strategisch Adviseur

Expertise: Projectmanagement, strategie & organisatieontwikkeling
Waarde: Organiseren, saamhorigheid creëren

Het allerliefst wil ik mensen en organisaties helpen om hun werk elke dag een beetje makkelijker te maken. Hierbij ga ik altijd op zoek naar de beste oplossing. Met scherpe analyses weet ik altijd snel de knelpunten aan te wijzen. Dit doe ik door het gesprek aan te gaan met de medewerkers en mee te kijken op de plek waar het echt gebeurd. De meeste energie krijg ik van het daadwerkelijk implementeren van verbeteringen waar de medewerkers net zo enthousiast van worden als ik. Zo zorgen we er samen voor dat we elke dag verbeteren.

Rowynn Marshall

Manager Food Academy Nijkerk

Expertise: Regionale samenwerkingen, projectmanagement & Onderwijs
Waarde: Versterken & verbinden
Als Manager van Food Academy Nijkerk houd ik me bezig met het verbinden van bedrijfsleven, onderwijs én overheid. Samen met onze leden zet ik me in om leren en ontwikkelen op de kaart te zetten in Nijkerk en omgeving.

Regio Zuid

Brian Veerkamp

Sr. adviseur duurzame inzetbaarheid

Expertise: projectmanagement & organisatie advies
Waarde: Plezier

“Graag zet ik mijn tanden in weerbarstige organisatievraagstukken. Als adviseur weet ik partijen met uiteenlopende belangen samen te brengen om te werken aan een gezamenlijk doel. Het waarderen van elkaars talenten staat hierin centraal. Op een creatieve manier oplossingen bieden die je niet gelijk ziet geeft mij energie.”

Communicatie en marketing

Lotte van Keulen

Marketing & Communicatie

Expertise: Marketing & Communicatie
Waarde: Creatief

“Als marketing en communicatie medewerker zet ik me in om zo veel mogelijk te vertellen over en te laten zien van het werk dat we doen bij de SOL. Ik help mijn inhoudelijke collega’s door creatieve concepten te bedenken die hun projecten kracht bij zetten. Wat mij energie geeft? Ik vind het fijn om met mensen te werken, me door hen te laten inspireren en met elkaar tot een sterk resultaat te komen.”

Érin Rippen

Marketing & Communicatie

Expertise: Grafisch vormgever
Waarde: Creatief

“Binnen het marketingteam communiceren wij wat FIT2030 inhoudt en wat het voor bedrijven kan betekenen. Ik ben verantwoordelijk voor alle visualisaties. Ik help mijn collega’s om informatie om te zetten in bruikbare en krachtige visualisaties.”

Lianne Schonewille

Marketing & Communicatie

Expertise: Marketingmanager
Waarde: Mensgericht en ondernemend

Ik coördineer alle marketing en communicatie rondom FIT2030. Hierin stem ik af met verschillende stakeholders: ons team, partners én samenwerkingen.