Onze partners

Samen zijn wij FIT2030

Bundelen van krachten

Partners

Op deze pagina vind je een overzicht van alle partners. Partners van FIT2030 hebben een belangrijke bijdrage in de vorm van expertise, kennis en kunde om bedrijven verder te helpen in hun ontwikkeling. De diensten van onderstaande partners vallen onder de subsidie van FIT2030.

Vitalavie

Vitalavie brengt organisaties en medewerkers blijvend in beweging. Dat doet zij laagdrempelig, vanuit procesdenken en met het toepassen van innovatie en creativiteit.

GBT Opleidingen

GBT Opleidingen richt zich als landelijk opleidingsinstituut op het organiseren en uitvoeren van (op maat) incompanytrainingen en MBO-opleidingen binnen o.a. de maakindustrie, productie (food- en non-food) en retail- en onderhoudstechniek. Onze focus ligt op het leven lang leren en het borgen van kennis/ vaardigheden via het ontwikkelen en implementeren van bedrijfsspecifieke leerprogramma’s (werkplekleren).

Informens

Informens B.V. is een onafhankelijke dienstverlener binnen de bedrijfsgezondheidszorg. De dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van ‘scans duurzame inzetbaarheid’ \ gezondheidscheck en het uitvoeren van werkplek risico scans.

Buro voor Fysieke Arbeid

Buro voor Fysieke Arbeid is specialist in het begeleiden van bedrijven gericht op Duurzaam Fysiek Werk. Op deze manier worden bedrijven en medewerkers binnen fysiek werk geholpen om het werk fit, gezond én met plezier uit te voeren.Net als andere FIT2030-partners TIGRA, Cure4Life en SmokeFree is Buro voor Fysieke Arbeid onderdeel van gezondheids- en vitaliteitsplatform Gezonder Nederland, waardoor een integrale benadering van het gezondheidsvraagstuk van jouw organisatie ook tot de mogelijkheden behoort.

CBT Resultaat uit opleiden

CBT is gespecialiseerd in het maken en verzorgen van trainingen, opleidingen, coaching, werkplekleren met als doel medewerkers in de levensmiddelenindustrie de juiste kennis en vaardigheden aan te leren op het gebied van techniek, leiderschap én veiligheid.

OVD Opleidingen

OVD Opleidingen is een landelijk opererend opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen binnen de Retail, Food en Non-Food sector. Met meer dan 50 jaar ervaring is OVD dé specialist als het gaat om het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s.

Zone.college

Zone.college is dé groene opleider voor (v)mbo en leven lang ontwikkelen en biedt maatwerk BBL-opleidingen, cursussen, vaardigheids- en managementtrainingen in-company voor bedrijven en voor iedereen die in de levensmiddelenindustrie werkt of wil gaan werken.

Tigra

TIGRA ondersteunt en adviseert werkgevers op het gebied van vitale en daarmee duurzaam inzetbare medewerkers. Met haar brede dienstverlening op het gebied van verzuim, inzetbaarheid, preventie, een heldere visie en een persoonlijke werkwijze, is TIGRA dé partner die je helpt om werknemers fluitend met pensioen te laten gaan. Net als andere FIT2030-partners SmokeFree, Bureau voor Fysieke Arbeid en Cure4Life is TIGRA onderdeel van gezondheids- en vitaliteitsplatform Gezonder Nederland, waardoor een integrale benadering van het gezondheidsvraagstuk van jouw organisatie ook tot de mogelijkheden behoort.

Prikkl

Iedereen maakt plannen, maar niet iedereen maakt een planning. Plannen maken betekent ook een financiële planning maken. Prikkl verzorgt onafhankelijk en begrijpelijk financieel inzicht voor werknemers die loopbaanplannen, zoals eerder stoppen, minder werken, andere baan etc. willen maken.

Onprove

Onprove helpt productiebedrijven in de voedingsmiddelenindustrie naar een toekomstbestendig proces door verbeterslagen slim te ontwerpen en consequent uit te voeren. Centraal daarin staat Continu Verbeteren en de optimalisatie van de dynamiek tussen de aandachtsgebieden Mens, Machine en Methode.

Inhealth

Inhealth is een creatief adviesbureau dat organisaties helpt bij veranderkundige vraagstukken rondom vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. In intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers streeft Inhealth naar een aanpak op maat die richting geeft aan duurzame groei.

Sweeburg

Sweeburg helpt organisaties inzicht te krijgen in hun leerbehoeften met goed advies, goede leermethodes, cursussen, assessments, opleidingen op de werkplek en ontwikkeling van online leermiddelen. We maken het leren leuk én persoonlijk voor je medewerkers en creëren in veel (werk) situaties krachtige leermomenten.

Comminz

Comminz is een financieel communicatiebureau en vergroot door middel van persoonlijke trajecten, workshops, Webinars en E-learnings het financieel bewustzijn van medewerkers van bedrijven en overheidsinstellingen. Comminz gaat in gesprek met medewerkers als zij eerder willen stoppen met werken en legt in ‘Jip en Janneke-taal’ uit wat dit financieel betekent. Ook worden werkgevers en hun medewerkers ondersteunt met Budgetcoaching; denk bijvoorbeeld aan hulp bij loonbeslag en/of “hoe haal je meer uit je salaris” Daarnaast wordt Comminz wordt ingezet in het kader van duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit, strategisch personeelsbeleid en pensioencommunicatie.

FitzCompany

Als advies- en activatiebureau draagt FitzCompany met haar wetenschappelijk onderbouwde dienstverlening en gepassioneerde medewerkers bij aan gezonde organisaties en energieke medewerkers. Van organisatie-advies op het gebied van vitaliteit tot praktische oplossingen zoals een online vitaliteitsportal, leefstijlonderzoek, workshops, trainingen en leefstijlcoaching.

Lifeguard

Lifeguard versterkt de vitaliteit van toonaangevende organisaties door het samen uitwerken van een langetermijnvisie en met interventies zoals vitaliteitsprogramma’s, (team)coaching, (leiderschaps)trainingen en health checks. Dit om ze wendbaarder, weerbaarder en alerter te maken, waardoor ze duurzaam beter presteren – nu en in de toekomst.

MyDailyLifestyle

Met haar maatwerkprogramma’s, workshops en healthchecks levert MyDailyLifestyle Werkwaarde voor haar klanten op: gezondere medewerkers, betere prestaties, lager ziekteverzuim, meer energie en minder kosten op de korte én lange termijn. Met haar professionele team van coaches, zorgt de organisatie ervoor dat body (fysieke leefstijl) en brain (mentale leefstijl) bij haar deelnemers fit en vitaal zijn.

Business Health Support

Business Health Support is specialist op het gebied van arbodienstverlening in de breedste zin van het woord. De inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties en het verlagen van risico’s als verzuim, ongevallen, beroepsziekten en de bijbehorende kosten staan hierbij centraal.

WeCreate Consulting

Wecreate Consulting helpt organisaties futureproof te worden op het gebied van people en performance. Dat doen zij door complexe vraagstukken te vertalen naar concrete en pragmatische trajecten die direct impact maken. Zo krijgen organisaties grip op en beweging in gewenste transities en ambities.

Bewegen Werkt

Wij helpen medewerkers, teams en organisatie vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod aan producten en diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we samen aan een vitaler Nederland!

Aeres

Bij Aeres komen onderwijs, onderzoek en ondernemen samen. We zijn de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo, tot trainingen voor professionals en hulp bij personeelsvraagstukken. Vanuit de driehoek Almere, Ede en Leeuwarden bieden we standaardtrainingen en maatwerk aan voor de Agro-Food sector.

Quality Communication Taaltrainingen B.V.

Quality Communication Taaltrainingen verzorgt praktijkgerichte taaltrainingen in de Europese talen, waaronder Nederlands en Engels. De taaltrainingen zijn competentiegericht: de taalvaardigheid die tijdens het werk nodig is wordt ontwikkeld. De taaltrainingen worden landelijk verzorgd, uitsluitend door bevoegde en ervaren docenten.

TWI Company

TWI Company is gespecialiseerd in medewerkers foutloos laten werken in de voedingsmiddelenindustrie. Of het nu gaat om het inwerken van (tijdelijke) medewerkers, het implementeren van nieuwe processen, het in gebruik nemen van nieuwe equipment, het borgen van verbeteringen, het opschalen van ploegen of het verlagen van incidenten: het begint allemaal met het trainen van medewerkers op de vloer.

Health Coach Program

Het Health Coach Program zorgt met wetenschappelijk gevalideerde gezondheidsprogramma’s voor een verbetering van inzetbaarheid en gezondheid van medewerkers. We ondersteunen mensen bij het maken van kleine aanpassingen met een hoog rendement waardoor duurzame gedragsverandering ontstaat. Het gemeten resultaat: vier weken extra inzetbaarheid per deelnemer, sterk toegenomen fysieke en mentale gezondheid en verbeterd gezondheidsgedrag op lange termijn.

IMK Opleidingen

IMK Opleidingen is al meer dan 25 jaar de praktijkgerichte opleider gericht op doorgroeiers. Ze bieden meer dan 60 trainingen en opleidingen aan verdeeld over thema’s als Management & Leiderschap, Werkplekleren & Opleiden, Projectmanagement, Persoonlijke Effectiviteit, HR Management en DISC. Nagenoeg alle programma’s zijn eenvoudig op maat in te zetten voor jouw organisatie. Ze geloven niet in ingewikkelde theorieën maar geven liever praktische handvatten die je direct de volgende dag toepast in de praktijk. De trainingen vinden landelijk plaats.

Fello

Fello is de steun en toeverlaat voor werkende mantelzorgers en werkgevers. In Nederland combineren 5 miljoen mensen de zorg voor een naaste met hun baan. Juist daar biedt Fello essentiële ondersteuning. Onze coaches staan klaar voor mantelzorgers, terwijl we ook werkgevers begeleiden. Met zowel praktische ondersteuning als mentale begeleiding.

365VitaalWerken

HR en communicatieafdelingen spelen een sleutelrol bij het bevorderen van vitaliteit binnen een organisatie. Daarom staat 365 klaar om deze afdelingen volledig te ontzorgen op het gebied van vitaliteit. Of jouw organisatie nu groot of klein is, wij bieden ondersteuning op maat. Communicatie is het fundament voor het succesvol aanpakken van vitaliteit. Daarom ondersteunen wij in het integreren van vitaliteit in het communicatiebeleid.

Stichting Taalschool Veluwe

Stichting Taalschool Veluwe is gespecialiseerd in taaltraining op de werkvloer voor anderstalige medewerkers. Taalschool Veluwe maakt werk van deze trainingen om ervoor te zorgen dat mensen gezond, Veilig en Vitaal kunnen werken. Voor de werkgever vertalen deze resultaten zich in voordelen uit. Inzetbaarheid, minder (productie)fouten, betere veiligheid en betere communicatie.

Adapt innovatie

Het is onze missie om mensen en organisaties te laten excelleren. Ons aanbod bevat maatwerkprogramma’s die zich richten zich op strategie, leiderschap en toekomstbestendigheid. Kortdurende trajecten bieden sessies voor aanpassingsvermogen en levenslang leren. Daarnaast geven we trainingen en hebben we scan’s en assessments omtrent thema’s als AI & AQ (aanpassingsvermogen).

B2B opleidingen

B2B Opleidingen biedt korte incompany trainingsprogramma’s voor medewerkers in de levensmiddelenindustrie. Wij zijn een ‘one-stop-shop’ landelijke opleider.

Binnen FIT2030 bieden we onder andere trainingen als continu verbeteren, ergonomie, vitaliteit, basis elektro, basis techniek, meet en regeltechniek, zakelijk Engels en Duits, correct zakelijk schrijven, Nederlands op de werkvloer en meer!