Hoe behoud je talent voor jouw organisatie?
Op donderdag 23 januari 2025 organiseert SOL, in samenwerking met Plant FWD, een inspirerende ontbijtsessie over het behoud van talent binnen de levensmiddelenindustrie.
Wat kun je verwachten?
- Inspiratie van Iris Koning, expert in talent management en branding. Iris, verkozen tot Hotello of the Year 2024 en winnaar van PepsiCo’s global DE&I award in 2023, deelt haar visie en strategieën;
- Behoud in de LMI, Met meer dan 35 jaar ervaring in het ondersteunen van tienduizenden medewerkers, toont SOL waarom talentbehoud een cruciaal thema is. Er wordt ingezoomd op uitdagingen in de voedingssector, de kosten van verloop en de kracht van ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
- Praktische tools, SOL heeft de afgelopen 2 jaar meer dan 15.000 medewerkers ondersteund in hun ontwikkeling. SOL geeft je concrete handvatten en een competentiematrix om de vaardigheden van jouw team helder in kaart te brengen.
- Netwerk- en ervaringsuitwisseling met HR-professionals uit de foodsector.
- Â
Terugblik op de vorige editie
Tijdens de eerste Lead FWD-sessie werden de laatste trends, feiten en cijfers over Human Capital in de foodbranche gedeeld. Het verslag en de belangrijkste inzichten van deze succesvolle editie zijn hier te bekijken.
Praktische info
Datum:Â 23 januari
Ontvangst:Â Ontvangst vanaf 08:00 uur (inclusief ontbijt), start programma 08:30 uur
Netwerken/ontbijten:Â 10.00 uur
Einde programma:Â 11.00 uur
Locatie:Â SOL Hoofdkantoor, Bunnik
Krijg de inzichten en tools die je nodig hebt om van talentbehoud een succes te maken binnen jouw organisatie!