Nieuws

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Hoera! Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid van de organisatie bij ons programma Food in Transitie 2030 (FIT2030).

FoodDelta Zeeland is hét kennis- en innovatienetwerk voor de voedselproducerende keten in Zeeland. De organisatie van het innovatienetwerk wordt verzorgd door het netwerkbureau, Bureau FDZ.

Food in Transitie 2030 heeft als doel om bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig te maken én houden. Dit sluit goed aan bij het vernieuwende karakter van FoodDelta Zeeland.

SOL ondersteunt FoodDelta Zeeland in het versterken van haar (regionale) samenwerkingsverband en doelstellingen in het kader van de Human Capital agenda. Hierbij horen verschillende praktische activiteiten, die met behulp van Food in Transitie 2030 worden aangeboden bij deelnemende bedrijven en strategische partners van het Zeeuwse innovatienetwerk. Denk hier bijvoorbeeld aan: vitaliteits-workshops voor medewerkers, het inzetten van ontwikkelcoaches en het maken van financiële foto’s voor personeelsleden.

FoodDelta Zeeland kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan met Food in Transitie 2030, vertelt Managing Director Johan Dourleijn: “Het is prachtig dat we elkaar wederzijds kunnen versterken en zo samen daadwerkelijk sociale innovatie op de werkvloer van foodbedrijven in Zeeland kunnen brengen.”

Meer informatie over FoodDelta Zeeland vind je hier.

Van links naar rechts: SOL-Directeur Arry Verhage en Managing Director van FoodDelta Zeeland Johan Dourleijn.

*Het programma FIT2030 en alle onderliggende activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer nieuws

Over FIT2030