Nieuws

Confettimoment Vreugdenhil Dairy Foods

Hoera! De FIT2030 confetti ging op 10 november de lucht in bij melkpoederproducent Vreugdenhil Dairy Foods in Nijkerk. Met dit feestelijke moment vieren we de deelname van de organisatie aan ons programma Food in Transitie 2030.

Vreugdenhil ging recent aan de slag met het thema ‘Gezond, veilig en vitaal werken’ in de vorm van gezondheidschecks. Deze bestaan onder andere uit een vragenlijst Monitor Duurzame Inzetbaarheid en fysieke Health Checks (inclusief advies).
De activiteiten worden uitgevoerd door FIT2030-Partner Bewegen Werkt.

Kees der Weduwe van Bewegen Werkt en HR-Director Gerrit Jan van Schaik van Vreugdenhil trekken samen op in dit traject bij Vreugdenhil. Zij zijn enthousiast over de deelname aan Food in Transitie 2030. Van Schaik: “De slogan van Vreugdenhil is niet voor niets ‘Care for tomorrow’. Vreugdenhil vindt het belangrijk dat medewerkers op een gezonde en veilige manier kunnen werken. Door het aanbieden van deze gezondheidschecks krijgen medewerkers meer inzicht in hun persoonlijke situatie. Daarnaast hopen wij dat er verbeterpunten naar voren komen waar wij als werkgever mee aan de slag kunnen. Dat dit programma vervolgens door FIT2030 wordt ondersteund, is extra mooi.”

Het FIT2030 Confettikanon werd afgestoken door Gerrit Jan van Schaik (links) en Kees der Weduwe (rechts).

Op de foto: Gerrit Jan van Schaik (links) en Kees der Weduwe (rechts).

*Het programma FIT2030 en alle onderliggende activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer nieuws

Over FIT2030