Nieuws

Confettimoment Stichting Bakkracht

Afgelopen week vond bij Stichting Bakkracht het #FIT2030 Confettimoment plaats! Met het confettimoment vieren we de betrokkenheid van onze partners bij Food in Transitie 2030.Dit is hét programma waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig kunnen worden voor 2030.

Stichting Bakkracht is aangesloten bij FIT2030 via de volgende projecten:

Het bedrijfsontwikkelplan
Concreet aan de slag met leren en ontwikkelen, hoe doe je dat? Het bedrijfsontwikkelplan vormt een praktische ondersteuning bij het gericht opleiden van medewerkers in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Meet & Match Futuremakers
Hét matchmaking event voor bakkerijen en andere LMI-bedrijven, studenten en zij-instromers, waar je op laagdrempelige manier in gesprek kan gaan over een onderzoek,-, stage- of werkplek.

Stichting Bakkracht Directeur Carla Zwierstra, zegt het volgende over haar betrokkenheid bij Food in Transitie 2030: “Nieuwe instroom en het behoud en de ontwikkeling van medewerkers is meer dan ooit belangrijk voor bakkerijen en andere levensmiddelen bedrijven. Met de financiële steun van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en FIT2030 kunnen we hier een mooie bijdrage aan leveren.”

*Het programma FIT2030 en alle onderliggende activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer nieuws

Over FIT2030