Nieuws

Confettimoment Food Academy Nijkerk

Het is feest! Afgelopen week ging de FIT2030 confetti de lucht in bij Food Academy Nijkerk (FAN). Met het confettimoment vieren we de betrokkenheid van onze partners bij het programma Food in Transitie 2030.

Food Academy Nijkerk is een regionaal samenwerkingsverband van 20 food en foodgerelateerde bedrijven. Het collectief richt zich op opleiden, inspireren én verbinden rondom het thema van een toekomstbestendig foodcluster.


FAN gaat aan de slag met de FIT2030-thema’s ‘Gezond, veilig en vitaal werken’, ‘Goed werkgever- en opdrachtgeverschap’, ‘Leven lang ontwikkelen en arbeidsmobiliteit’ en ‘Eigen regie’. Voorbeelden van bijbehorende activiteiten zijn: workshops, inspiratiesessies, scholing en loopbaantrajecten. Deze worden beschikbaar gesteld voor medewerkers van de aangesloten bedrijven. Het doel van deze activiteiten is om de regio en het samenwerkingsverband verder te versterken en uit te bouwen, en om bedrijven te helpen om eerste of volgende stappen te zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Het bedrijveninitiatief is enthousiast over haar deelname aan Food in Transitie 2030. Voorzitter Martine Onderdijk (2Sistersstorteboom): “Food Academy Nijkerk vindt het belangrijk om te investeren in duurzame inzetbaarheid. Hiermee maken én houden we onze bedrijven en hun medewerkers toekomstbestendig. Het is mooi dat we hiervoor aan kunnen haken bij Food in Transitie 2030 van SOL!”

FAN-Penningmeester Wim van Rijn (links), FAN-voorzitter Martine Onderdijk (midden) en SOL Regiomanager Gert-Jan Koetsier (rechts) waren aanwezig bij het confettimoment.

*Het programma FIT2030 en alle onderliggende activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer nieuws

Over FIT2030